2020 SCHEDULE

14.6.2020 KLO 14.00 & KLO 16.30 PIRATES - TIGERS @ Lahti

29.6. Klo 18.30 METS - PIRATES @ Myllypuro, Helsinki

Ristkarin kenttä löytyy täältä | Click this link for the field location

LAHTI PIRATES ALOITTAA
JUNNUJEN BASEBALL-TOIMINNAN

Yhteistyössä | In co-operation with

http://www.softavenue.fi/


Ravintola
Cheri
http://www.ravintolacheri.com/

Baseball players wanted

Lahti Pirates etsii uusia pelaajia
Baseballin Suomi- ja SM-sarjaan!
lue lisää -pdf


HISTORIA


Lahti Pirates sai alkunsa muutaman baseballista kiinnostuneen miehen toimesta. Kai Koskinen tutustui lajiin Helsingissä poikansa kautta ja muutettuaan Lahteen, häneen otettiin yhteyttä Suomen baseball ja softball liitosta vuonna 2010. Liitosta tiedusteltiin, että olisiko Kai halukas aloittamaan baseball-joukkueen keräämistä Lahteen. Tuolloin ei vielä asia ottanut tuulta alleen, mutta keväällä 2011 Kai sai Antti Vinnin yhteystiedot, joka yritti samaa kuin Kai aikaisemmin ja näin Lahti Pirates sai alkunsa. Uuden joukkueen toimintaan saatiin mukaan vielä kolmas aktiivi, lajia 30 vuotta harrastanut Simopekka Vänskä.2019:

Useita onnistumisia SM-Sarjassa. Joukkue pärjäsi loistavasti useassa ottelussa kauden aikana. Ensimmäinen kunnon voitto oli useasti lähellä mutta viimeisten vuoroparien virheet kostautuivat.
Joukkue saavutti 4 voittoa kauden aikana. Sijoitus sarjassa jälleen viides.

2018:

Kaudella 2018 joukkue oli jälleen mukana SM-Sarjassa. Kauden aikana oli onnistumisia mutta loukkaantumiset koituivat kohtaloksi. Joukkue joutui pelaamaan useassa ottelussa kahdeksalla pelaajalla mikä näkyi myös lopputuloksissa.
Sijoitus viides.

2017: Sapattivuoden jälkeen joukkue teki paluun SM-Sarjaan itsetehdyn kentän turvin. Ensimmäisessä ottelussa Exposia vastaan olikin toistakymmentä katsojaa paikalla. Kauden aikana nähtiin paljon onnistumisia.
Kauden sijoitus viides.
2016: Kaudelle 2016 Pirates haki vauhtia baseballin Suomi-sarjasta, sijoitus 6 joukkueen sarjassa neljäs.

Kenttä vaihtui Pirttiharjusta Ristakariin minne valmistui kesän aikana talkoovoimin rakennettu suomen ensimmäinen baseball kenttä.

Pirates osallistui myös lasten ja nuorten harrastemessuille.


2015: Pirates osallistui baseballin SM-sarjaan ja Crossbones Suomi-sarjaan.


2014: Kausi 2014 oli Piratesille varsin tapahtumarikas, osallistuminen Suomen-cuppiin, Suomi-sarjaan ja myös ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa myös SM-sarjaan.

Pirates sijoittui sekä SM että Suomi-sarjassa kuudenneksi.

Hieman ehkä alavireisistä pelillisistä esityksistä huolimatta kausi tarjosi monta hienoa hetkeä ja kokemusta seuraavalle kaudelle.

Vierasjoukkueiden taholta tuli kiitosta Piratesin kotikentästä(pirttiharjun kenttä), talkoohengellä kuntoon laitettu kenttä tarjosi tiettävästi suomen ensimmäisen oikean syöttökummun.

Joukkueen rosterissa tällä hetkellä 27 pelaajaa joten mukavaa kasvua edelliseen kauteen ja muutenkin selkeää kiinnostusta lajia kohtaan on havaittavissa.

Pirates oli paikalla myös yhdessä LMV:n miesten pesäpallo ottelussa tuomalla paikalle lyöntihäkin jossa kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan lyömistä syöttöön edestäpäin.


2013: Vuoden 2013 alusta Suomen Baseball- ja Softball-liitto päätti sulautua jaostoksi Suomen Pesäpalloliiton alaisuuteen. Tavoitteena on tiivistää yhteistyötä, hakea synergiaetuja ja parantaa pallonlyöntipelien asemaa Suomessa kokonaisvaltaisesti. Lajiliittojen sulautumisen johdosta lahtelainen baseballjoukkue Lahti Pirates liittyi osaksi Lahden Mailaveikkoja, omana joukkueenaan omalla nimellään.

Joukkue osallistui Suomen-cuppiin ja Suomi-sarjaan (sijoitus kuudes 7 joukkueen sarjassa) Säännölliset harjoitukset pidettiin kesällä 2 kertaa viikossa ja aloitimme myös säännölliset talviharjoitukset. Joukkueen rosterissa oli 17 pelaajaa.

Yksi joukkueemme pelaajista oli Suomen baseballmaajoukkueen mukana Belgiassa kansainvälisessä harjoitusturnauksessa.


2012: Ensimmäinen kausi baseballin Suomi-sarjassa! Sijoitus 2. Joukkueen rosterissa oli 14 pelaajaa.


2011: Joukkue perustetaan, Säännöliset harjoitukset alkavat. Ei kilpailutoimintaa.


 
© 2019   LAHTI PIRATES BASEBALL,   Kaikki oikeudet pidätetään.